Xanadent Tand Prothesetechniek
Home pagina van Xanadent Prothesetechniek.Algemeen verhaal over wie we zijn.Informatie bestemt voor tandartsenInformatie bestemt voor patiëntenContact gegevens en route beschrijving
   

Wie zijn Wij

Xanadent is een jonge organisatie die sinds april 2010 haar diensten aanbiedt. Zij richt zich daarbij voornamelijk op prothesetechniek.

Het team van Xanadent bestaat uit Maria van Dommelen en Natasja Borggreven. Maria is reeds 22 jaar werkzaam in het tandtechnische bedrijf. In deze 22 jaar heeft zij veel ervaring opgedaan als allround prothesetechnicus, waarvan de laatste 6 jaar in een leidinggevende functie.

De motivatie van Maria om zelf een laboratorium te starten is vanwege haar eigen visie op service en kwaliteit van de dienstverlening. Zij heeft passie voor haar vak en streeft naar een optimale samenwerking tussen tandarts en tandtechnicus om uiteindelijk voor de patiënt een mooi en kwalitatief hoogwaardig eindproduct te kunnen leveren.

Iedere patiënt is een individu met een eigen gezicht. Ons doel is; dat elke patiënt met een stralende lach en vol zelfvertrouwen weer in de spiegel kan kijken”.


Alle website tekst en afbeeldingen © 2009 - 2010 XANADENT Prothesetechniek.
Niets van deze website mag gekopieerd worden of gebruikt worden zonder toestemming van XANADENT Prothesetechniek.